Ingrediencie
- 500 g hladkej múky špeciál
- 250 g margarínu
- 6 – 8 ks trojuholníkových tavených syrov
- 1 ČL prášku do pečiva Dr. Oetker
- 1 ČL soli
- 1 vajce na potieranie
- sezam, rasca, mak na posypanie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Slané silvestrovské pečivo
Všetky suroviny zmiešame a vypracujeme cesto. Rozvaľkáme ho na hrúbku 0,5 cm a vykrajujeme ľubovoľné tvary. Pečivo poukladáme na vymastený plech, potrieme vajíčkom, posypeme rascou, sezamom alebo makom. Osolíme a pečieme do zlatista pri teplote 180 stupňov Celzia približne 15- 20 minút.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 30. 12. 2017
Ingrediencie
- 500 g hladkej múky špeciál
- 250 g margarínu
- 6 – 8 ks trojuholníkových tavených syrov
- 1 ČL prášku do pečiva Dr. Oetker
- 1 ČL soli
- 1 vajce na potieranie
- sezam, rasca, mak na posypanie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame