Adventná marmeláda - Tajomstvo mojej kuchyne

Adventná marmeláda

Maspoma

Maslo zohrejeme, pridáme tekvicu spolu s ošúpanými jabĺčkami, ktoré sme nakrájali na kocky a podusíme. Do zmesi nastrúhame citrónovú kôru, vytlačíme šťavu z jedného alebo dvoch citrónov a ešte nadrobno nasekanú šupku z jedného jablka. Nasypeme cukor a dobre premiešame. Dochutíme nastrúhaným marcipánom, perníkovým korením, mandľovou arómou a vanilkovým cukrom. Zmes rozmixujeme, nie úplne nahladko. Na záver pridáme želírovací cukor, privedieme do varu a varíme približne 5 minút. Plníme do pripravených pohárov.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 02. 12. 2017

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu