Ingrediencie
- 1 veľká červená cibuľa
- 2 mrkvy
- 1 farebná paprika červená
- 1 farebná paprika žltá
- 250 g brokolice
- zaváraná kukurica
- 100 g sklených rezancov
- 2 PL olivového alebo slnečnicového oleja
- voda na podlievanie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Zeleninová pasca
Cibuľu nakrájame na mesiačiky, mrkvu na kolieska, zľahka opečieme na oleji, pridáme vodu a podusíme (asi 15 minút). Občas premiešame a podlejeme vodou. Neskôr pridáme farebné papriky nakrájané na pásiky a podusíme asi 10 minút. Z brokolice orežeme iba zelené končeky bez hlúbikov a dusíme ešte 5-10 minút, kým nie je zelenina jemná.
Pripravíme sklenené rezance: Necháme zovrieť vodu, následne odstavíme a zalejeme ňou rezance. Necháme postáť a hotové precedíme.
Na tanier servírujeme na tretiny, t.j. zelenina, rezance, kukurica.
Šéfkuchár: Juraj Mrišo | Recept z epizódy: 22. 09. 2019
Ingrediencie
- 1 veľká červená cibuľa
- 2 mrkvy
- 1 farebná paprika červená
- 1 farebná paprika žltá
- 250 g brokolice
- zaváraná kukurica
- 100 g sklených rezancov
- 2 PL olivového alebo slnečnicového oleja
- voda na podlievanie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame