Ingrediencie
- 1 baklažán,
- 1 cuketa,
- cesnak,
- 100 g kozieho syra,
- olivový olej,
- tymian
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Zapečené baklažány a cuketa
Zeleninu nakrájame na kolieska, uložíme na plech vymastený olivovým olejom na každé koliesko dáme syr, plátok cesnaku, posypeme tymianom a zapečieme v rúre.
Šéfkuchár: Yvetta Blanarovičová | Recept z epizódy: 06. 01. 2015
Ingrediencie
- 1 baklažán,
- 1 cuketa,
- cesnak,
- 100 g kozieho syra,
- olivový olej,
- tymian
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame