Ingrediencie
- 1/2 tekvice Hokkaido
- 1 cibuľa
- 4 strúčiky cesnaku
- kokosový olej
- 1 PL curry korenia
- 1 PL korenia Garam masala
- 1 PL kurkumy
- malý paradajkový pretlak
- hrsť červenej šošovice
- 150 ml kokosového mlieka
- 1 PL ume octu
- zmes sušenej zeleniny
- ryža Basmati
- qunoia
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Vianočné karí s červenou šošovicou
Cibuľu a cesnak nakrájame a opražíme na kokosovom oleji. Pridáme karí, kurkumu, korenie Garam masala a ešte trocha popražíme. Ďalej pridáme tekvicu Hokkaido nakrájanú na kocky, paradajkový pretlak, premytú červenú šošovicu a vychladnuté kokosové mlieko. Podusíme a na záver dochutíme zmesou sušenej zeleniny a ume octom. Podávame s Basmati ryžou a quinou.
Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg
Šéfkuchár: Juraj Kemka | Recept z epizódy: 16. 12. 2018
Ingrediencie
- 1/2 tekvice Hokkaido
- 1 cibuľa
- 4 strúčiky cesnaku
- kokosový olej
- 1 PL curry korenia
- 1 PL korenia Garam masala
- 1 PL kurkumy
- malý paradajkový pretlak
- hrsť červenej šošovice
- 150 ml kokosového mlieka
- 1 PL ume octu
- zmes sušenej zeleniny
- ryža Basmati
- qunoia
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame