Ingrediencie
- 2 PL hrozienok
- 3 PL nasekaných vlašských orechov
- 1 PL medu
- 2 jablká
- 1 citrón
- 4 PL nastrúhanej mrkvy
- škorica
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Tonkine zdravé raňajky
Mrkvu a jablká (môžeme aj so šupkou) najemno nastrúhame. Pridáme med, nasekané orechy, hrozienka, citrónovú šťavu a škoricu. Zamiešame a môžeme podávať.
Ak do zmesi pridáme vajíčko a zapečieme v rúre môžeme podávať ako teplý koláč.
Šéfkuchár: Antonia Mačingová | Recept z epizódy: 21. 01. 2018
Ingrediencie
- 2 PL hrozienok
- 3 PL nasekaných vlašských orechov
- 1 PL medu
- 2 jablká
- 1 citrón
- 4 PL nastrúhanej mrkvy
- škorica
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame