Ingrediencie
- 100 g tarhone
- 1 granátové jablko
- 3 sušené paradajky
- 1 menšia kapia
- 1-2 paradajky
- ½ uhorky
- hrsť olív
- 1 cibuľa
- 3 strúčiky cesnaku
- 4 PL olivového oleja
- 1 limetka
- 1 PL medu
- korenie garam masala
- zmes citrónovej kôry so škoricou Mäspoma
- semienka ľanové a sezamové Mäspoma
- čili
- bylinky (kôpor, koriander, mäta)
- soľ
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Teplý šalát z tarhone
V osolenej vode uvaríme tarhoňu. Na olivovom oleji speníme cibuľku a cesnak, pridáme najemno nakrájané paradajky, sušené paradajky a olivy. Uhorku a kapiu tiež najemno nakrájame a k zmesi pridáme na záver, už nevaríme. Všetko zmiešame s uvarenou tarhoňou, pridáme granátové jablko a dochutíme limetkou, medom, koreninami a bylinkami.
Šéfkuchár: Gabo Kocák | Recept z epizódy: 07. 02. 2021
Ingrediencie
- 100 g tarhone
- 1 granátové jablko
- 3 sušené paradajky
- 1 menšia kapia
- 1-2 paradajky
- ½ uhorky
- hrsť olív
- 1 cibuľa
- 3 strúčiky cesnaku
- 4 PL olivového oleja
- 1 limetka
- 1 PL medu
- korenie garam masala
- zmes citrónovej kôry so škoricou Mäspoma
- semienka ľanové a sezamové Mäspoma
- čili
- bylinky (kôpor, koriander, mäta)
- soľ
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame