Ingrediencie
- 2 X 250 g syru Eidam,
- 500 g bryndze,
- 125g masla,
- 1 PL červenej papriky,
- čerstvá pažítka,
- uhorka,
- banán
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Syrová roláda
Tvrdý syr dáme variť do vrecúšok. Keď voda zovrie, hrniec odstavíme a necháme namočené ešte asi 12 minút. Zatiaľ zmiešame bryndzu s maslom, v prípade potreby osolíme a hmotu si rozdelíme na dve polovice. Do jednej vmiešame papriku, do druhej nakrájanú pažítku. Najskôr jeden syr vyberieme z vody, rozvaľkáme, rozotrieme plnku do ktorej sme dali papriku, potom nato položíme banán a zrolujeme. To isté zopakujeme aj s pažítkovou plnkou, len pridáme po dĺžke prekrojenú uhorku. Obe rolády zabalíme do alobalu a dáme na 24 hodín do chladničky.
Šéfkuchár: Martina Kardošová | Recept z epizódy: 27. 05. 2012
Ingrediencie
- 2 X 250 g syru Eidam,
- 500 g bryndze,
- 125g masla,
- 1 PL červenej papriky,
- čerstvá pažítka,
- uhorka,
- banán
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame