Ingrediencie
- 1 zväzok petržlenovej vňate
- 2 stredne veľké paradajky
- 1 menšia uhorka
- 3 jarné cibuľky
- 1 stredne veľká mrkva
- 3 PL sezamových semienok
- himalájska soľ
- celé čierne korenie
- šťava z citróna
- olej
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Šalát na spôsob Tabouleh
Všetky suroviny nakrájame na drobné kúsky, očistenú mrkvu nastrúhame na jemnom strúhadle. Premiešame, pridáme semienka, soľ, korenie a zalejeme olejom. Pokvapkáme šťavou z citróna a znova premiešame.
Šéfkuchár: Antonia Mačingová | Recept z epizódy: 17. 02. 2018
Ingrediencie
- 1 zväzok petržlenovej vňate
- 2 stredne veľké paradajky
- 1 menšia uhorka
- 3 jarné cibuľky
- 1 stredne veľká mrkva
- 3 PL sezamových semienok
- himalájska soľ
- celé čierne korenie
- šťava z citróna
- olej
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame