Ingrediencie
- 280 g ryžových rezancov,
- 70 g hlávkovej kapusty,
- 50 g strúhanej mrkvy,
- 1 vajce,
- 2 PL sterilizovaného hrášku,
- 2 PL nasekaného póru,
- 2 PL čiernych húb,
- ½ KL soli,
- ½ KL glutamanu sodného,
- ½ KL sečuánskeho korenia,
- ½ KL cukru,
- 1 PL ryžového vína,
- 1 PL sójovej omáčky,
- olej
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Ryžové rezance so zeleninou
Ryžové rezance namočíme do vlažnej vody a necháme odstáť asi 30 minút, potom ich zlejeme a necháme odkvapkať. Na rozohriatu panvicu dáme trošku oleja, vlejeme rozšľahané vajce a opražíme. Pridáme nakrájanú kapustu, mrkvu, čierne huby, hrášok, premiešame a jemne popražíme. K zmesi pridáme rezance, po chvíli sójovú omáčku a poriadne premiešame. Ďalej pridávame soľ, glutaman, cukor a sečuánske korenie, podlejeme ryžovým vínom a dodusíme. Na záver pridáme nakrájaný pór a premiešame.
Šéfkuchár: Ye Lin Wei | Recept z epizódy: 22. 01. 2012
Ingrediencie
- 280 g ryžových rezancov,
- 70 g hlávkovej kapusty,
- 50 g strúhanej mrkvy,
- 1 vajce,
- 2 PL sterilizovaného hrášku,
- 2 PL nasekaného póru,
- 2 PL čiernych húb,
- ½ KL soli,
- ½ KL glutamanu sodného,
- ½ KL sečuánskeho korenia,
- ½ KL cukru,
- 1 PL ryžového vína,
- 1 PL sójovej omáčky,
- olej
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame