Ingrediencie
- Suroviny:
- ryžové rezance Shanshi
- olivový olej
- 2 strúčiky cesnaku
- čerstvé kari korenie
- fenikel (alebo cibuľa)
- 1-2 filety treskovitej ryby
- hrsť hlivy ustricovej
- 2-3 ČL pikantnej pasty
- 1 mrkva
- 1/2 brokolice
- 1 menšia cuketa
- 400 ml kokosového mlieka
- 1 červená paprika
- koriander
- 2-3 PL sójovej omáčky
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Ryžové rezance s kokosovým mliekom a zeleninou
Postup: Na oleji speníme nakrájaný cesnak a fenikel, pridáme zelené čerstvé kari, rybu nakrájanú na kúsky a necháme chvíľu opiecť. Nakrájanú mrkvu a hlivu nasypeme do woku, pridáme pikantnú pastu, podusíme, pridáme brokolicu a cuketu. Na záver prilejeme kokosové mlieko, prevaríme a do šťavy priložíme ryžové rezance, ktoré sa v zmesi uvaria. Na úplný záver pridáme nakrájanú červenú papriku, koriander a povaríme 3 až 5 minút. Ešte dochutíme sójovou omáčkou, premiešame, tak aby už zmes nevrela a môžeme podávať.
Šéfkuchár: Peter Čapkovič | Recept z epizódy: 23. 10. 2016
Ingrediencie
- Suroviny:
- ryžové rezance Shanshi
- olivový olej
- 2 strúčiky cesnaku
- čerstvé kari korenie
- fenikel (alebo cibuľa)
- 1-2 filety treskovitej ryby
- hrsť hlivy ustricovej
- 2-3 ČL pikantnej pasty
- 1 mrkva
- 1/2 brokolice
- 1 menšia cuketa
- 400 ml kokosového mlieka
- 1 červená paprika
- koriander
- 2-3 PL sójovej omáčky
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame