Ryžové rezance s kokosovým mliekom a zeleninou - Tajomstvo mojej kuchyne

Ryžové rezance s kokosovým mliekom a zeleninou

Maspoma

Postup:  Na oleji speníme nakrájaný cesnak a fenikel, pridáme zelené čerstvé kari, rybu nakrájanú na kúsky a necháme chvíľu opiecť. Nakrájanú mrkvu a hlivu nasypeme do woku, pridáme pikantnú pastu, podusíme, pridáme brokolicu a cuketu. Na záver prilejeme kokosové mlieko, prevaríme a do šťavy priložíme ryžové rezance, ktoré sa v zmesi uvaria. Na úplný záver pridáme nakrájanú červenú papriku, koriander a povaríme 3 až 5 minút. Ešte dochutíme sójovou omáčkou, premiešame, tak aby už zmes nevrela a môžeme podávať.

Maspoma

Šéfkuchár: Peter Čapkovič | Recept z epizódy: 23. 10. 2016

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu