Ingrediencie
- 200 g čerstvého špenátu,
- 4 zemiaky,
- 5 strúčikov cesnaku,
- 100 g bryndze,
- 2 cukety,
- 5 PL olivového oleja,
- 5 PL ľanového oleja,
- 1 biely jogurt,
- zmes listových šalátov s mrkvou,
- ľanové semienka,
- sezamové semienka,
- jogurtový dressing,
- rasca, soľ,
- sušená pažítka
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Rýchla pomoc
Zemiaky umyjeme a spolu so šupou nakrájame na kolieska, osolíme, posypeme rascou, podlejeme trochou oleja a dáme piecť do rúry. Špenát udusíme na oleji s plátkami cesnaku, cuketu pozdĺžne nakrájame a krátko orestujeme na oleji. Cuketu zvinieme a naplníme uduseným špenátom. K šalátu pridáme sušenú pažítku, oboje semienka a ľanový olej a vmiešame bryndzu. Do jogurtového dresingu vmiešame pretlačený cesnak a trochu jogurtu. Podávame pečené zemiaky s dressingom, šalátom a plnenými cuketovými rolkami.
Šéfkuchár: Henrich Tóth | Recept z epizódy: 12. 05. 2013
Ingrediencie
- 200 g čerstvého špenátu,
- 4 zemiaky,
- 5 strúčikov cesnaku,
- 100 g bryndze,
- 2 cukety,
- 5 PL olivového oleja,
- 5 PL ľanového oleja,
- 1 biely jogurt,
- zmes listových šalátov s mrkvou,
- ľanové semienka,
- sezamové semienka,
- jogurtový dressing,
- rasca, soľ,
- sušená pažítka
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame