Ingrediencie
- 2 hrnčeky ryže natural,
- 200 g obilninovo-cviklovej náhrady mäsa (Robi mäsa),
- 1 cukina,
- 2 cibule,
- bazalka,
- rozmarín,
- majorán,
- Dobrota natural,
- sójová omáčka,
- olivový olej,
- soľ,
- mleté čierne korenie,
- na šalát:
- 500 g varenej cvikle,
- 2 jablká,
- citrón,
- soľ
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Rizoto s obilninovo-cviklovou náhradou mäsa
Náhradu mäsa pokrájame a osmažíme na oleji a nakrájanej cibuli, dochutíme čiernym korením, bylinkami a sójovou omáčkou. Cukinu nakrájame na kocky a tiež podusíme na oleji a cibuľke. Ryžu natural uvaríme, zmiešame s cukinou a udusenou náhradou mäsa. Podávame so šalátom z nastrúhanej cvikle a jablka, ochuteným citrónovou šťavou a soľou.
Šéfkuchár: Přemek Boublik | Recept z epizódy: 22. 09. 2012
Ingrediencie
- 2 hrnčeky ryže natural,
- 200 g obilninovo-cviklovej náhrady mäsa (Robi mäsa),
- 1 cukina,
- 2 cibule,
- bazalka,
- rozmarín,
- majorán,
- Dobrota natural,
- sójová omáčka,
- olivový olej,
- soľ,
- mleté čierne korenie,
- na šalát:
- 500 g varenej cvikle,
- 2 jablká,
- citrón,
- soľ
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame