Ingrediencie
- 4 zemiaky
- 1 väčšia cibuľa
- 2-3 strúčiky cesnaku
- 2-3 farebné papriky
- 2-3 mrkvy
- ¼zeleru
- 1 petržlen
- 2-3 hrste fazuľových strukov
- 2-3 paradajky
- čierne korenie
- soľ
- čerstvé bylinky (podľa chuti, napr. petržlenová vňať)
- asi 100 g nastrúhaného parmezánu
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Restovaná zelenina s parmezánom
Koreňovú zeleninu orestujeme, pridáme papriku, osolíme a okoreníme. Ďalej pridávame zemiaky, cibuľu, struky a čerstvé bylinky, nakoniec paradajky a cesnak. Všetku zeleninu pridávame nakrájanú na kocky. Na záver všetko posypeme nastrúhaným parmezánom a môžeme podávať.
Šéfkuchár: Marian Maszay | Recept z epizódy: 10. 09. 2017
Ingrediencie
- 4 zemiaky
- 1 väčšia cibuľa
- 2-3 strúčiky cesnaku
- 2-3 farebné papriky
- 2-3 mrkvy
- ¼zeleru
- 1 petržlen
- 2-3 hrste fazuľových strukov
- 2-3 paradajky
- čierne korenie
- soľ
- čerstvé bylinky (podľa chuti, napr. petržlenová vňať)
- asi 100 g nastrúhaného parmezánu
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame