Ingrediencie
- chlieb Bosniak,
- 4 kapie,
- 100 g strúhaného parmezánu,
- petržlenovú vňať,
- 4 strúčiky cesnaku,
- 3 PL olivového oleja
- Na šalát:
- 1 balík rukoly,
- 200 g cherry paradajok,
- šťavu z citróna,
- 50 g strúhaného parmezánu,
- olivový olej,
- soľ, korenie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Plnené papriky á la Veronika
Chlieb nakrájame na menšie kocky, pridáme nastrúhaný parmezán, olivový olej, pretlačený cesnak a nakrájanú petržlenovú vňať. Papriky očistíme, vydlabeme a naplníme chlebovou zmesou. Uložíme na pekáč, pokvapkáme olivovým olejom, osolíme, okoreníme a pečieme na 220 stupňov Celzia asi 10-15 minút.
Rukolu zmiešame s cherry paradajkami, dochutíme soľou, citrónovou šťavou a olivovým olejom, nakoniec pridáme nastrúhaný parmezán. Plnené papriky podávame s rukolovým šalátom.
Šéfkuchár: Veronika Hložníková | Recept z epizódy: 11. 09. 2011
Ingrediencie
- chlieb Bosniak,
- 4 kapie,
- 100 g strúhaného parmezánu,
- petržlenovú vňať,
- 4 strúčiky cesnaku,
- 3 PL olivového oleja
- Na šalát:
- 1 balík rukoly,
- 200 g cherry paradajok,
- šťavu z citróna,
- 50 g strúhaného parmezánu,
- olivový olej,
- soľ, korenie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame