Ingrediencie
- olivový olej podľa veľkosti fľašky
- 3 ČL himalájskej soli
- korenie štyroch farieb
- cesnak
- čili papričky
- farebné papriky
- bobkový list
- čerstvý rozmarín
- čerstvý tymian
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Pikantný olej
Suroviny vložíme do uzatvárateľnej fľaše, zalejeme olivovým olejom a uložíme v chlade. ( Ak použijeme extra panenský olej, je pikantný olej určený na studenú a ak len panenský, príp. obyčajný, tak na teplú kuchyňu.) Niektoré bylinky môžeme aj rozdrviť, čím zvýšime ich účinok. Pred každým použitím premiešame.
Šéfkuchár: Antonia Mačingová | Recept z epizódy: 10. 02. 2018
Ingrediencie
- olivový olej podľa veľkosti fľašky
- 3 ČL himalájskej soli
- korenie štyroch farieb
- cesnak
- čili papričky
- farebné papriky
- bobkový list
- čerstvý rozmarín
- čerstvý tymian
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame