Ingrediencie
- 2 mrkvy
- 1 petržlen
- 1 menší pór
- čierne korenie
- soľ
- 3 vajcia
- čili olej
- petržlenová vňať
- 250 g bryndze
- 1 KL kurkumy
- 1 KL mletej sladkej papriky
- 125 g masla
- 3 strúčiky cesnaku
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Petržlenovo-mrkvové lievance s bryndzou
Mrkvu, petržlen nastrúhame a pór nakrájame najemno. V miske zmiešame zeleninu, vajíčka, korenie, soľ a nasekanú petržlenovú vňať. Zo zmesi tvarujeme placky, ktoré vyprážame na horúcom čili oleji.
Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg
Na nátierku zmiešame zmäknuté maslo, bryndzu, kurkumu, nastrúhaný cesnak a mletú papriku.
Šéfkuchár: Antonia Mačingová | Recept z epizódy: 29. 05. 2018
Ingrediencie
- 2 mrkvy
- 1 petržlen
- 1 menší pór
- čierne korenie
- soľ
- 3 vajcia
- čili olej
- petržlenová vňať
- 250 g bryndze
- 1 KL kurkumy
- 1 KL mletej sladkej papriky
- 125 g masla
- 3 strúčiky cesnaku
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame