Ingrediencie
- 3 väčšie broskyne
- 2-3 PL hnedého kryštálového cukru
- ¼ ČL škorice
- 1PL masla
- vanilková zmrzlina
- na karamelovú omáčku:
- 2 PL hnedého kryštálového cukru
- 150 ml sladkej smotany
- Soľ
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Pečené broskyne
Umyté broskyne prepolíme, odkôstkujeme a poukladáme na plech. Na karamelovú omáčku skaramelizujeme cukor, zalejeme sladkou smotanou a dochutíme trochou soli.
Na rozpolené broskyne dáme trocha masla a kryštálový hnedý cukor zmiešaný so škoricou. Vložíme do rúry vyhriatej na 190 stupňov Celzia a pečieme asi 8-10 minút.
Podávame so zmrzlinou preliate karamelovou omáčkou.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 29. 09. 2019
Ingrediencie
- 3 väčšie broskyne
- 2-3 PL hnedého kryštálového cukru
- ¼ ČL škorice
- 1PL masla
- vanilková zmrzlina
- na karamelovú omáčku:
- 2 PL hnedého kryštálového cukru
- 150 ml sladkej smotany
- Soľ
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame