Ingrediencie
- 4 šálky kolienok,
- olivový olej,
- 1 bal. zelenej špargle,
- 1 šálka cherry paradajok,
- 150 g ovčej bryndze,
- mleté čierne korenie,
- soľ,
- parmezán na ozdobenie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Nikolienka
Cestoviny uvaríme v slanej vode, špargľu očistíme a nakrájame asi na 3 cm kúsky, cherry paradajky prekrojíme na polovice. Na panvici rozohrejeme olivový olej a opekáme na ňom špargľu, asi po 3 minútach pridáme paradajky, po chvíli aj uvarené cestoviny, podlejeme trochou vody, v ktorej sa varili cestoviny, krátko podusíme a odstavíme. Potom vmiešame bryndzu, okoreníme, prípadne dosolíme a podávame ozdobené hoblinami parmezánu.
Šéfkuchár: Martin Nikodim | Recept z epizódy: 27. 01. 2013
Ingrediencie
- 4 šálky kolienok,
- olivový olej,
- 1 bal. zelenej špargle,
- 1 šálka cherry paradajok,
- 150 g ovčej bryndze,
- mleté čierne korenie,
- soľ,
- parmezán na ozdobenie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame