Ingrediencie
- 0,5 kg čerstvého syru Münster
- (môžeme nahradiť čerstvým kozím alebo ovčím syrom)
- 3 cibule
- olej
- 2 PL medu
- 2-3 strúčiky cesnaku
- bylinky podľa chuti
- 200 ml červeného vína
- lístkové cesto
- bageta
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Münsterkäse v cestíčku
Postup: Na panvicu s rozpáleným olejom pridáme nakrájanú cibuľu, med, cesnak, nasekané bylinky a opražíme. Neskôr prilejeme červené víno a zmes zredukujeme. Vzniknutou cibuľovou marmeládou potrieme bochník syra a zabalíme ho do lístkového cesta, ktoré môžeme uchytiť špáradlami. Dáme na gril a pečieme približne 15 minút. Podávame s opraženou bagetou.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 02. 10. 2016
Ingrediencie
- 0,5 kg čerstvého syru Münster
- (môžeme nahradiť čerstvým kozím alebo ovčím syrom)
- 3 cibule
- olej
- 2 PL medu
- 2-3 strúčiky cesnaku
- bylinky podľa chuti
- 200 ml červeného vína
- lístkové cesto
- bageta
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame