Ingrediencie
- na mrkvovo-avokádovú (na 3-4 hrianky):
- ½ mäkšieho avokáda
- 1 stredne veľkú mrkvu
- 2-3 strúčiky cesnaku
- trocha petržlenovej vňate
- Himalájska soľ
- čierne korenie celé (čerstvo rozdrvené)
- na cviklovo-avokádovú (na 3-4 hrianky):
- ½ mäkšieho avokáda
- 1 stredne veľkú cviklu (100 g)
- 2-3 strúčiky cesnaku
- trocha petržlenovej vňate
- Himalájska soľ
- čierne korenie celé (čerstvo rozdrvené)
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Mrkvovo-avokádová a cviklovo-avokádová nátierka
Mrkvovo-avokádová
Mrkvu a cesnak očistíme, najemno nastrúhame, pridáme nastrúhané avokádo a nadrobno nakrájanú petržlenovú vňať. Dochutíme soľou a korením. Zamiešame a podávame na teplej hrianke.
Cviklovo-avokádová
Cviklu a cesnak očistíme, najemno nastrúhame, pridáme nastrúhané avokádo a nadrobno nakrájanú petržlenovú vňať. Dochutíme soľou a korením. Zamiešame a podávame na teplej hrianke.
Šéfkuchár: Antonia Mačingová | Recept z epizódy: 04. 03. 2018
Ingrediencie
- na mrkvovo-avokádovú (na 3-4 hrianky):
- ½ mäkšieho avokáda
- 1 stredne veľkú mrkvu
- 2-3 strúčiky cesnaku
- trocha petržlenovej vňate
- Himalájska soľ
- čierne korenie celé (čerstvo rozdrvené)
- na cviklovo-avokádovú (na 3-4 hrianky):
- ½ mäkšieho avokáda
- 1 stredne veľkú cviklu (100 g)
- 2-3 strúčiky cesnaku
- trocha petržlenovej vňate
- Himalájska soľ
- čierne korenie celé (čerstvo rozdrvené)
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame