Ingrediencie
- 200 g ružičkového kelu,
- 4 PL olivového oleja,
- čierne korenie
- soľ,
- 250 g celozrnných cestovín- farfalle,
- 200 g mrkvy,
- cesnak,
- 4 PL oleja,
- soľ
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Mrkvové farfalle s ružičkovým kelom
Ružičkový kel očistíme, prepolíme, uložíme do zapekacej nádoby a pečieme v rúre vyhriatej na 160 stupňoch asi 10 min. Hotové osolíme, okoreníme a pokvapkáme olivovým olejom. Vo vode uvaríme cestoviny. Mrkvu veľmi najemno nastrúhame a dusíme na olivovom oleji. Dochutíme cesnakom, soľou a korením. Cestoviny zmiešame s udusenou mrkvou a môžeme dochutiť chilli, prípadne štipľavou paprikouMramorový tvarohový koláč
Šéfkuchár: Igor Bukovský | Recept z epizódy: 13. 01. 2013
Ingrediencie
- 200 g ružičkového kelu,
- 4 PL olivového oleja,
- čierne korenie
- soľ,
- 250 g celozrnných cestovín- farfalle,
- 200 g mrkvy,
- cesnak,
- 4 PL oleja,
- soľ
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame