Karfiolové tyčinky - Tajomstvo mojej kuchyne

Karfiolové tyčinky

Maspoma

Karfiol rozdelíme na hlavičky a rozmixujeme. Pridáme vajcia, parmezán, mandľovú múku, prášok do pečiva a sušený cesnak. Zmes rozotrieme do maslom vymastenej formy  na približne 2 cm hrúbku. Pečieme v rúre vyhriatej na 200 stupňov Celzia asi  20 minút. V miske zmiešame pretlačený cesnak, olivový olej a soľ. Zmesou potrieme upečený koláč, posypeme strúhaným parmezánom a znova dáme zapiecť na 3-4 minúty. Upečený koláč vyberieme, nakrájame na hrubšie tyčinky a podávame s ajvarom.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 27. 01. 2019

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu