Jesenné vegánske soté s batátovo karfiolovým pyré - Tajomstvo mojej kuchyne

Jesenné vegánske soté s batátovo karfiolovým pyré

Maspoma

Postup:  Na panvicu dáme olej  a speníme na ňom pokrájanú cibuľku. Ružičkový kel povaríme v horúcej vode, potom schladíme vo vode s ľadom a pridáme k cibuľke spolu s nakrájaným tempehom a uvarenými gaštanmi, všetko podlejeme ryžovým vínom, osolíme a dusíme. Dochutíme Maha korením, kurkumou a nakoniec pridáme saturejku.

Pyré : Upečený batat a uvarený karfiol  rozmixujeme spolu s mandľovou smotanou na pyré a osolíme.

Maspoma

Šéfkuchár: Eva Sakálová | Recept z epizódy: 30. 10. 2016

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu