Ingrediencie
- Suroviny:
- 20 ks ružičkového kelu
- 210 g tempehu
- 100 g uvarených gaštanov
- 1 cibuľa
- 1 batat
- 1 menší karfiol
- 200 ml mandľovej smotany
- 200 ml ryžového vína
- 100 ml olivového oleja
- saturejka
- kurkuma
- Maha korenie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Jesenné vegánske soté s batátovo karfiolovým pyré
Postup: Na panvicu dáme olej a speníme na ňom pokrájanú cibuľku. Ružičkový kel povaríme v horúcej vode, potom schladíme vo vode s ľadom a pridáme k cibuľke spolu s nakrájaným tempehom a uvarenými gaštanmi, všetko podlejeme ryžovým vínom, osolíme a dusíme. Dochutíme Maha korením, kurkumou a nakoniec pridáme saturejku.
Pyré : Upečený batat a uvarený karfiol rozmixujeme spolu s mandľovou smotanou na pyré a osolíme.
Šéfkuchár: Eva Sakálová | Recept z epizódy: 30. 10. 2016
Ingrediencie
- Suroviny:
- 20 ks ružičkového kelu
- 210 g tempehu
- 100 g uvarených gaštanov
- 1 cibuľa
- 1 batat
- 1 menší karfiol
- 200 ml mandľovej smotany
- 200 ml ryžového vína
- 100 ml olivového oleja
- saturejka
- kurkuma
- Maha korenie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame