Ingrediencie
- 1 cuketa
- 1 paprika
- 4 šampiňóny
- 1 mrkva
- 1 petržlen
- ½ zeleru
- 1 menšia tekvica hokkaido
- 1 cibuľa
- 1 hlávka cesnaku
- 4 PL olivového oleja
- 100 g strúhaného parmezánu
- granulovaný cesnak
- soľ
- korenie na grilovanú zeleninu
- bylinky
- kuracie stehná a krídla souse vide
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Jesenná panvička
Všetku zeleninu nakrájame, pridáme olivový olej, ochutíme koreninami, čerstvými bylinkami a posypeme parmezánom. Pečieme v rúre vyhriatej na 200°C asi 20-30 minút.
Stehná a krídla zapečieme 15-20 minút v rúre a podávame so zeleninou.
Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 06. 09. 2020
Ingrediencie
- 1 cuketa
- 1 paprika
- 4 šampiňóny
- 1 mrkva
- 1 petržlen
- ½ zeleru
- 1 menšia tekvica hokkaido
- 1 cibuľa
- 1 hlávka cesnaku
- 4 PL olivového oleja
- 100 g strúhaného parmezánu
- granulovaný cesnak
- soľ
- korenie na grilovanú zeleninu
- bylinky
- kuracie stehná a krídla souse vide
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame