Hľuzovkové rizoto - Tajomstvo mojej kuchyne

Hľuzovkové rizoto

Maspoma

V hrnci rozpálime olivový olej , opražíme na ňom šalotku, pridáme ryžu, ktorú tiež osmažíme a nakoniec nakrájané šampiňóny. Všetko zalejme vývarom, dochutíme hľuzovkovou soľou a miešame, kým sa ryža neuvarí. Vývarom priebežne rizoto podlievame. Na záver prilejeme víno, pridáme maslo, nastrúhaný parmezán, smotanu, hľuzovkový olej a všetko dochutíme čiernym korením. Dobre premiešame. Rizoto naložíme na tanier a na vrch nastrúhame hľuzovkové hobliny a štipku parmezánu.

Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 03. 06. 2018

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu