Ingrediencie
- 250 g šošovice,
- chilli papričky,
- 2-3 strúčiky cesnaku,
- 2 PL masla,
- kari korenie,
- mletá rasca,
- 1 cibuľa,
- 2 PL olivového oleja,
- 0,5 l vývaru
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Himalájska šošovica
Na oleji osmažíme cibuľu a cesnak, pridáme nakrájané papričky, šošovicu a zalejeme vývarom. Varíme, až kým šošovica nezmäkne. V panvici rozpustíme maslo. Pridáme rascu a kari, jemne osmažíme a pridáme k šošovici. Necháme prejsť varom.
Šéfkuchár: Yvetta Blanarovičová | Recept z epizódy: 06. 01. 2015
Ingrediencie
- 250 g šošovice,
- chilli papričky,
- 2-3 strúčiky cesnaku,
- 2 PL masla,
- kari korenie,
- mletá rasca,
- 1 cibuľa,
- 2 PL olivového oleja,
- 0,5 l vývaru
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame