Ingrediencie
- na cesto:
- 150 g hrubej múky
- 1 vajce
- voda podľa potreby
- +
- 1/2 hlávky kapusty
- 100 g masla
- soľ
- olej
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Halušky IDE ODA alebo CIK CAK
Pokrájanú kapustu opražíme vo väčšom hrnci na oleji, prikryjeme a podusíme. Dochutíme soľou. Suroviny na cesto zmiešame, cesto spracujeme, vyvaľkáme a nakrájame na rezance. Varíme v osolenej vode, kým rezance nevyplávajú na povrch. V menšom hrnčeku roztopíme maslo a upražíme ho do zlatista. Hotové rezance scedíme , polejeme maslom a pridáme kapustu. Všetko dobre premiešame a môžeme podávať.
Šéfkuchár: Mária Macíková | Recept z epizódy: 17. 06. 2018
Ingrediencie
- na cesto:
- 150 g hrubej múky
- 1 vajce
- voda podľa potreby
- +
- 1/2 hlávky kapusty
- 100 g masla
- soľ
- olej
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame