Ingrediencie
- 2 cukiny
- 2 baklažány
- 10 šampiňónov
- 2 PL kokosového oleja
- 150 -200 ml kokosového mlieka
- 150 g kešu orechov
- 2 hrste baby špenátu
- 4 rajčiny
- 1 kápia
- 1 cibuľa
- 4 – 5 strúčikov cesnaku
- 1 limetka
- chilli
- čierne korenie
- soľ
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Cukinové baklarizzo s kešu
Postup: Na kokosovom oleji speníme nakrájanú cibuľku, pridáme celé strúčiky cesnaku, nakrájané šampiňóny a kápiu, dochutíme limetkovou šťavou, chilli, soľou a čiernym korením. Ďalej pridáme nakrájaný baklažán, cukinu, kešu a podusíme. Na záver pridáme rajčiny, špenát a ešte chvíľku dusíme. Na úplný koniec zmes zalejeme kokosovým mliekom, necháme prejsť varom a môžeme podávať.
Šéfkuchár: Sorizzo a Marek Koleno | Recept z epizódy: 27. 03. 2017
Ingrediencie
- 2 cukiny
- 2 baklažány
- 10 šampiňónov
- 2 PL kokosového oleja
- 150 -200 ml kokosového mlieka
- 150 g kešu orechov
- 2 hrste baby špenátu
- 4 rajčiny
- 1 kápia
- 1 cibuľa
- 4 – 5 strúčikov cesnaku
- 1 limetka
- chilli
- čierne korenie
- soľ
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame