Bryndzové ravioly so smrčkovou omáčkou - Tajomstvo mojej kuchyne

Bryndzové ravioly so smrčkovou omáčkou

Maspoma

Z múky, žĺtkov, oleja a špenátu vypracujeme cesto. Necháme asi ½ hodinu odpočívať v chlade zabalené vo fólii. Bryndzu zmiešame s nakrájanou pažítkou. Cesto vyvaľkáme natenko, plníme bryndzovou plnkou a vytvárame malé ravioli. Kraje potrieme bielkom a zlepíme. Ravioli varíme v horúcej vode cca 4-5 min. Hotové vyberieme a omastíme maslom.

Na masle opražíme cibuľku, do nej pridáme smrčky a sladkú smotanu. Na zahustenie pridáme toastový chlieb bez kôrky a povaríme. Hotovú omáčku zmixujeme a dochutíme soľou a korením.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 10. 06. 2012

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu