Ingrediencie
- na bryndzovú nátierku:
- 150 g bryndze
- 1 biely jogurt
- čierne korenie
- 50 g parmezánu
- čakanka
- pažítka
- zrelá hruška
- na zeleninový šalát:
- maslo ghee
- 2-3 kápie
- petržlenová vňať
- jablčný ocot
- Tokajské víno
- troška cukru
- biela reďkovka
- 3-4 paradajky
- soľ
- čierne korenie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Bryndzová nátierka s parmezánom a hruškou, Zeleninový šalát
Bryndzovú nátierku:
Biely jogurt zmiešame s bryndzou, pridáme nastrúhaný parmezán, nasekanú čakanku a pažítku. Dochutíme korením. Podávame na liste z čakanky s nakrájanou hruškou, spolu s opečeným chlebíkom.
Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg
Zeleninový šalát:
Kapie nakrájame a opečieme na masle ghee alebo olivovom oleji. Vo väčšej miske zmiešame bielu reďkovku nakrájanú na tenké krúžky, nakrájané paradajky , kápie a nasekanú petržlenovú vňať. Dochutíme octom, vínom, cukrom, soľou a korením.
Šéfkuchár: Samuel Smetana | Recept z epizódy: 04. 03. 2018
Ingrediencie
- na bryndzovú nátierku:
- 150 g bryndze
- 1 biely jogurt
- čierne korenie
- 50 g parmezánu
- čakanka
- pažítka
- zrelá hruška
- na zeleninový šalát:
- maslo ghee
- 2-3 kápie
- petržlenová vňať
- jablčný ocot
- Tokajské víno
- troška cukru
- biela reďkovka
- 3-4 paradajky
- soľ
- čierne korenie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame