Ingrediencie
- 200 g špargle,
- 1 cuketa,
- stonkový zeler,
- pór,
- 2 rajčiny,
- 150 g zeleného hrášku,
- 1 cibuľa,
- 50 g prošuta
- 4 PL olivového oleja,
- 100 g uvarenej fazule,
- 3 PL paradajkového pretlaku,
- petržlenová vňať,
- pažítka,
- 100 g cestovín (makarony),
- 1 500 ml zeleninového vývaru,
- na pesto:
- 100 ml olivového oleja,
- 50 g píniových orieškov,
- bazalka,
- 1 strúčik cesnaku,
- 50 g parmezánu,
- soľ
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Baginestrone
Na oleji opražíme nakrájanú cibuľu a prošuto. Postupne pridávame zeleninu – začneme pórom, potom pridáme nakrájanú cukinu, rajčiny a zalejeme vývarom. Krátko povaríme. Pridáme cestoviny, nakrájanú špargľu a zeler. Na záver dochutíme soľou, paradajkovým pretlakom, pridáme hrášok a uvarenú fazuľu. Posypeme petržlenovou vňaťou a pažítkou. Podávame s pestom z olivového oleja, píniových orieškov, cesnaku, bazalky, parmezánu a soli, ktorým ozdobíme polievku
Šéfkuchár: Ludvik Bagin | Recept z epizódy: 06. 05. 2012
Ingrediencie
- 200 g špargle,
- 1 cuketa,
- stonkový zeler,
- pór,
- 2 rajčiny,
- 150 g zeleného hrášku,
- 1 cibuľa,
- 50 g prošuta
- 4 PL olivového oleja,
- 100 g uvarenej fazule,
- 3 PL paradajkového pretlaku,
- petržlenová vňať,
- pažítka,
- 100 g cestovín (makarony),
- 1 500 ml zeleninového vývaru,
- na pesto:
- 100 ml olivového oleja,
- 50 g píniových orieškov,
- bazalka,
- 1 strúčik cesnaku,
- 50 g parmezánu,
- soľ
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame