Ingrediencie
- 1 väčšie zrelé avokádo
- 70 g sušených paradajok v oleji
- 200 g zelenej papriky
- 1 šalotka
- 6 jarných cibuliek
- šťava z ½ limetky
- 1PL dijonskej horčice
- zmes drvenej himalájskej soli a celého čierneho korenia
- bageta
- 1-2 strúčky cesnaku
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Avokádový tatarák
Avokádo ošúpeme a vyberieme kôstku. Cibuľky aj šalotku očistíme, papriky zbavíme jadierok a všetko pokrájame, pridáme sušené paradajky, soľ, korenie, horčicu, šťavu z limetky a spolu rozmixujeme.
Konzumujeme s kúskami teplej, opečenej bagety alebo chleba potretým cesnakom.
Šéfkuchár: Antonia Mačingová | Recept z epizódy: 27. 01. 2018
Ingrediencie
- 1 väčšie zrelé avokádo
- 70 g sušených paradajok v oleji
- 200 g zelenej papriky
- 1 šalotka
- 6 jarných cibuliek
- šťava z ½ limetky
- 1PL dijonskej horčice
- zmes drvenej himalájskej soli a celého čierneho korenia
- bageta
- 1-2 strúčky cesnaku
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame