Ingrediencie
- 2 avokáda
- 1 ČL citrónovej šťavy
- ½ ČL granulovaného cesnaku
- ½ ČL provensálskych byliniek
- ¾ šálky strúhaného parmezánu
- soľ
- čierne korenie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Avokádové chipsy
Avokádo vidličkou roztlačíme do misky, osolíme a okoreníme, pridáme citrónovú šťavu, granulovaný cesnak, provensálske bylinky, nastrúhaný parmezán a premiešame. Pomocou lyžičky namočenej vo vode tvarujeme menšie placky a ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme v rúre vyhriatej na 160-170°C asi 20 minút. Ešte teplé posypeme strúhaným parmezánom.
Šéfkuchár: Avokádové chipsy | Recept z epizódy: 23. 02. 2020
Ingrediencie
- 2 avokáda
- 1 ČL citrónovej šťavy
- ½ ČL granulovaného cesnaku
- ½ ČL provensálskych byliniek
- ¾ šálky strúhaného parmezánu
- soľ
- čierne korenie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame