Ingrediencie
- 250 g mäkkého masla,
- 350 g hnedého trstinového cukru,
- 6 vajec,
- 1 PL hladkej špaldovej múky,
- 1 ČL prášku do pečiva,
- 2 bal. vanilkového pudingu Dr. Oetker,
- 1 kg tvarohu bez tuku,
- 250 g čerstvého ovocia (maliny, jahody, černice, čučoriedky, ríbezle alebo mix),
- 1 balíček čírej želatíny Dr. Oetker
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Tvarohová torta bez cesta
Maslo vymiešame s cukrom do hladkého krému. V druhej mise zmiešame vajíčka, múku, prášok do pečiva a pudingové prášky, potom obe zmesi spojíme, pridám tvaroh a všetko vymiešame dohladka. Tortovú formu vystelieme papierom na pečenie. Tvrdšie menšie ovocie rozsypeme na dno formy, naň nalejeme cesto a stierkou uhladíme povrch. Pečieme na spodnej mriežke pri teplote 160 stupňov približne 1 hodinu. Vypneme rúru, ale koláč necháme vnútri v teple ešte asi 30 minút odležať. Po úplnom vychladnutí koláč ozdobíme ovocím a potrieme rozpustenou želatínou. Torta je najlepšia studená z chladničky.
Šéfkuchár: Ema Tekelyová | Recept z epizódy: 26. 02. 2012
Ingrediencie
- 250 g mäkkého masla,
- 350 g hnedého trstinového cukru,
- 6 vajec,
- 1 PL hladkej špaldovej múky,
- 1 ČL prášku do pečiva,
- 2 bal. vanilkového pudingu Dr. Oetker,
- 1 kg tvarohu bez tuku,
- 250 g čerstvého ovocia (maliny, jahody, černice, čučoriedky, ríbezle alebo mix),
- 1 balíček čírej želatíny Dr. Oetker
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame