Ingrediencie
- 6 oblátok,
- 150 g masla,
- 150 g práškového cukru,
- 1 vanilkový cukor,
- 100 g horkej čokolády alebo kakaa,
- 120 g lieskových orieškov,
- 2-3 PL rumu,
- čokoládová poleva Dr. Oetker,
- 50 g masla do polevy
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Pišingerova torta
V miske vymiešame maslo s práškovým a vanilkovým cukrom, pridáme postrúhanú čokoládu, rum, nasekané oriešky a premiešame. Plnku natrieme na 5 oblátok, ktoré položíme na seba. Vrchná oblátka zostane prázdna, položíme na ňu ťažší predmet a tortu necháme zaťaženú asi 2 hodiny. Potom vrchnú oblátku potrieme čokoládovou polevou zmiešanou s maslom a necháme stuhnúť.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 10. 03. 2013
Ingrediencie
- 6 oblátok,
- 150 g masla,
- 150 g práškového cukru,
- 1 vanilkový cukor,
- 100 g horkej čokolády alebo kakaa,
- 120 g lieskových orieškov,
- 2-3 PL rumu,
- čokoládová poleva Dr. Oetker,
- 50 g masla do polevy
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame