Ingrediencie
- na plnku:
- 1 karamelové kondenzované mlieko,
- 1 balíček vanilínového cukru,
- 100 gramov mletých vlašských orechov,
- 100 gramov masla
- na polevu:
- 1/2 Cery,
- 100 gramov čokolády na varenie,
- 100 gramov trojfarebnej čokolády
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Emove tortičky
Maslo roztopíme v hrnci, pridáme karamelové kondenzované mlieko a na záver orechy. Vznikne tuhšia masa, ktorú necháme vychladnúť. V parnom kúpeli roztopíme čokoládu s Cerou. Papierové košíčky plníme postupne. Najprv čokoládu, ktorú necháme stuhnúť, potom náplň a opäť čokoládu. Zdobíme podľa chuti – lentilky, oriešok, cukrové ozdoby.
Šéfkuchár: Ivo Bis | Recept z epizódy: 07. 12. 2014
Ingrediencie
- na plnku:
- 1 karamelové kondenzované mlieko,
- 1 balíček vanilínového cukru,
- 100 gramov mletých vlašských orechov,
- 100 gramov masla
- na polevu:
- 1/2 Cery,
- 100 gramov čokolády na varenie,
- 100 gramov trojfarebnej čokolády
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame