Tinkine propolisovo šalviové cukríky - Tajomstvo mojej kuchyne

Tinkine propolisovo šalviové cukríky

Maspoma

Postup:  Cukor, med a  šalviový čaj dáme do hrnčeka variť pri miernej teplote a  stále premiešavame. Keď  teplota postupne dosiahne 145 stupňov Celzia, vypneme a nalejeme citrónovú šťavu, ktorá zastaví varenie. Počkáme jednu minútu, nalejeme propolis a dobre premiešame. Počkáme jednu minútu, nalejeme silice , premiešame a nalievame do silikónovej formy na čokoládové cukríky. Dáme na 15 minút do chladničky a môžeme vyklepať a obaliť v pomletej kyseline askorbovej a ryžovej múke. Skladujeme v chladničke, kde nám vydržia približne jeden mesiac.

Maspoma

Šéfkuchár: Tinka Karmažín | Recept z epizódy: 27. 11. 2016

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu