Ingrediencie
- hrsť ovsených vločiek
- hrsť pomletých orechov (napr. vlašských)
- 3 PL kokosových čipsov pomletých (alebo strúhaného kokosu)
- 3 PL karobu, resp.kakaa
- 3 PL Psyllia
- 2 PL kokosového oleja
- 2 PL datlového sirupu (alebo medu)
- 3 PL maku
- pomaranč (šťava podľa potreby)
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Tinkine pomarančové guľôčky
Postup: Ovsené vločky, orechy, karob, resp. kakao, Psyllium, mak, kokosový olej a datlový sirup spolu pomixujeme. Keď bude hmota kompaktná, pridáme pomarančovú šťavu. Vytvarujeme guľky, ktoré obalíme v strúhanom kokose a dáme na chvíľu do chladničky. Do zmesi môžeme pridať aj ľubovoľný likér s alkoholom. Guličky nám vydržia v chladničke maximálne 2-3 dni.
Šéfkuchár: Tinka Karmažín | Recept z epizódy: 12. 02. 2017
Ingrediencie
- hrsť ovsených vločiek
- hrsť pomletých orechov (napr. vlašských)
- 3 PL kokosových čipsov pomletých (alebo strúhaného kokosu)
- 3 PL karobu, resp.kakaa
- 3 PL Psyllia
- 2 PL kokosového oleja
- 2 PL datlového sirupu (alebo medu)
- 3 PL maku
- pomaranč (šťava podľa potreby)
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame