Ingrediencie
- vaječné škrupiny cca z 5 vajec
- citrónová šťava
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Tinkin kĺbový elixír z vaječných škrupín
Postup: Bio škrupiny si umyjeme a prevaríme (asi 10minút), aby sa dezinfikovali. Vysušíme ich a pomelieme na jemný prášok. Večer zalejeme ½ KL lyžičky pomletých škrupín šťavou z ½ citróna a necháme do rána postáť. Najviac však 10-12 hodín. Zatiaľ sa vápnik v citrónovej šťave rozpustí. Môžeme užívať.
Šéfkuchár: Tinka Karmažín | Recept z epizódy: 20. 05. 2017
Ingrediencie
- vaječné škrupiny cca z 5 vajec
- citrónová šťava
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame