Ingrediencie
- na tri porcie:
- 140 g bryndze
- 80 g pochúťkovej smotany, príp. jogurtu
- 2 PL vody
- 2 PL oleja (ideálny bez príchute)
- 1 mladá cibuľka
- 5 zaváraných uhoriek
- ½ menšej mrkvy
- 1 hrsť čerstvej pažítky
- soľ
- mletá červená paprika
- cukor
- mleté čierne korenie
- citrón
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Bryndzová tatárska omáčka
Postup: Bryndzu, pochúťkovú smotanu, vodu a olej si dáme do mixéra a rozmixujeme na hladký krém. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku, kyslú uhorku, pažítku, najemno nastrúhanú mrkvu a zamiešame. Dochutíme soľou, mletou červenou paprikou, trochou cukru, mletým čiernym korením a citrónovou šťavou.
Šéfkuchár: Tinka Karmažín | Recept z epizódy: 11. 06. 2017
Ingrediencie
- na tri porcie:
- 140 g bryndze
- 80 g pochúťkovej smotany, príp. jogurtu
- 2 PL vody
- 2 PL oleja (ideálny bez príchute)
- 1 mladá cibuľka
- 5 zaváraných uhoriek
- ½ menšej mrkvy
- 1 hrsť čerstvej pažítky
- soľ
- mletá červená paprika
- cukor
- mleté čierne korenie
- citrón
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame