Antibiotické maslo - Tajomstvo mojej kuchyne

Antibiotické maslo

Maspoma

Postup: Smotanu dáme do mixéra a necháme prešľahať až do momentu, kým sa nám neoddelí tekutina od hmoty. Maslo dáme do studenej až ľadovej vody a rukou spracujeme na masu, aby sme ho očistili od podmaslia. Maslo musí byť mäkké dáme ho do nádoby, pridáme soľ, kurkumu, prelisovaný cesnak a ručným mixérom prešľaháme dopenista. Pridáme nasekané bylinky a pár kvapiek citrónu a znovu prešľaháme, aby sa suroviny zapracovali. Pomocou potravinovej fólie tvarujeme do šulcov alebo kociek a skladujeme v chladničke.

Maspoma

Šéfkuchár: Tinka Karmažín | Recept z epizódy: 28. 05. 2017

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu