Ingrediencie
- 1 teľacie koleno,
- 200 g údenej slaniny,
- 4 väčšie zemiaky,
- 2 cibule,
- čierne korenie,
- nové korenie,
- bobkový list,
- borievky,
- 200 ml vína,
- hladká múka na obalenie mäsa,
- 50 ml oleja
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Teľacie koleno á la bažant
Koleno vykostíme, osolíme, okoreníme, slaninku nakrájame na pásiky a prešpikujeme ňou mäso, obalíme v múke a opečieme na oleji. Cibuľu nahrubo nakrájame a dáme do pekáča. Na to uložíme na štvrtiny nakrájané zemiaky, koreniny, opečené mäso, zalejeme vínom a pečieme pri 170 stupňoch pečieme cca 1 hodinu. Počas pečenia 2-3 krát podlejeme vínom a prelejeme výpekom.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 15. 01. 2012
Ingrediencie
- 1 teľacie koleno,
- 200 g údenej slaniny,
- 4 väčšie zemiaky,
- 2 cibule,
- čierne korenie,
- nové korenie,
- bobkový list,
- borievky,
- 200 ml vína,
- hladká múka na obalenie mäsa,
- 50 ml oleja
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame