Ingrediencie
- 1 teľaciu hruď (cca 2 kg),
- 1 kg surových zemiakov,
- 2 PL zemiakovej múčky,
- 2 vajcia,
- 2 cibule,
- 4 strúčiky cesnaku,
- majoránku,
- červenú papriku,
- soľ,
- korenie,
- 2 PL oleja
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Plnená teľacia hruď
Teľaciu hruď nakrojíme, aby nám v nej vznikol „vačok“. Zemiaky nastrúhame. Na oleji osmažíme nakrájanú cibuľku, pridáme nastrúhané zemiaky a krátko podusíme. Potom pridáme vajcia a zemiakovú múčku, osolíme, okoreníme a dochutíme majoránkou. Zmesou naplníme teľaciu hruď, zašijeme ju alebo spevníme ihlicami. Povrch mäsa potrieme cesnakom a červenou paprikou. Pečieme najprv zakryté asi 2 hodiny a potom odokryté dopekáme 35 – 45 minút.
Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 31. 10. 2010
Ingrediencie
- 1 teľaciu hruď (cca 2 kg),
- 1 kg surových zemiakov,
- 2 PL zemiakovej múčky,
- 2 vajcia,
- 2 cibule,
- 4 strúčiky cesnaku,
- majoránku,
- červenú papriku,
- soľ,
- korenie,
- 2 PL oleja
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame