Ingrediencie
- 2 kg zemiakov,
- 2 cibule,
- 5 – 6 strúčikov cesnaku,
- 1 cibuľa,
- pivo,
- 2 hrste hladkej múky,
- celozrnná múka,
- 2 vajcia,
- 100 ml mlieka,
- 500 g bravčovej masti na smaženie,
- celá rasca,
- majoránka,
- červená paprika ,
- soľ,
- na fazuľu:
- mrazené fazuľové struky,
- sušené paradajky,
- 1 cibuľa,
- parmezán
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Kysucké Polesníky s fazuľou
Zemiaky nastrúhame, pridáme k nim nastrúhanú cibuľu, pretlačený cesnak a všetky ostatné ingrediencie. Celozrnnú múku pridávame podľa potreby, aby vzniklo hustejšie cesto. Na panvici rozpustíme masť a pečieme placky z pripraveného cesta – z oboch strán do zlatista.
Fazuľové struky sparíme, dáme ich podusiť na rozpustenú masť a k hotovým pridáme nakrájané sušené paradajky, cibuľu a nastrúhaný parmezán. Podávame k plackám. Parmezán môžeme nastrúhať aj na placky.
Šéfkuchár: Jozef Banáš | Recept z epizódy: 29. 09. 2013
Ingrediencie
- 2 kg zemiakov,
- 2 cibule,
- 5 – 6 strúčikov cesnaku,
- 1 cibuľa,
- pivo,
- 2 hrste hladkej múky,
- celozrnná múka,
- 2 vajcia,
- 100 ml mlieka,
- 500 g bravčovej masti na smaženie,
- celá rasca,
- majoránka,
- červená paprika ,
- soľ,
- na fazuľu:
- mrazené fazuľové struky,
- sušené paradajky,
- 1 cibuľa,
- parmezán
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame