Kysucké Polesníky s fazuľou - Tajomstvo mojej kuchyne

Kysucké Polesníky s fazuľou

Maspoma

Zemiaky nastrúhame, pridáme k nim nastrúhanú cibuľu, pretlačený cesnak a všetky ostatné ingrediencie. Celozrnnú múku pridávame podľa potreby, aby vzniklo hustejšie cesto. Na panvici rozpustíme masť a pečieme placky z pripraveného cesta – z oboch strán do zlatista.
Fazuľové struky sparíme, dáme ich podusiť na rozpustenú masť a k hotovým pridáme nakrájané sušené paradajky, cibuľu a nastrúhaný parmezán. Podávame k plackám. Parmezán môžeme nastrúhať aj na placky.

Maspoma

Šéfkuchár: Jozef Banáš | Recept z epizódy: 29. 09. 2013

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu