Zemiakový puding - Tajomstvo mojej kuchyne

Zemiakový puding

Maspoma

Žĺtky vymiešame s maslom. Potom do zmesi nastrúhame uvarené zemiaky, pridáme nastrúhaný muškátový orech, osolíme, okoreníme a pridáme aj ušľahaný bielok. Zapekacie misky vytrieme maslom a vysypeme strúhankou. Naplníme zmesou a pečieme 15-20 min. v rúre vyhriatej rúre na 180 stupňov. Podávame s paradajkovým pyré, ktoré si pripravíme tak, že na oleji orestujeme cibuľku, pridáme nakrájané paradajky, kečup, dochutíme soľou a korením, podusíme a nakoniec rozmixujeme.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 20. 01. 2013

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu