Ingrediencie
- 300 g uvarených zemiakov,
- 100 g masla,
- 3 vajcia,
- 50 g strúhanky,
- muškátový oriešok,
- 4 paradajky,
- 1 PL kečupu,
- 1 cibuľa,
- 4 PL oleja
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Zemiakový puding
Žĺtky vymiešame s maslom. Potom do zmesi nastrúhame uvarené zemiaky, pridáme nastrúhaný muškátový orech, osolíme, okoreníme a pridáme aj ušľahaný bielok. Zapekacie misky vytrieme maslom a vysypeme strúhankou. Naplníme zmesou a pečieme 15-20 min. v rúre vyhriatej rúre na 180 stupňov. Podávame s paradajkovým pyré, ktoré si pripravíme tak, že na oleji orestujeme cibuľku, pridáme nakrájané paradajky, kečup, dochutíme soľou a korením, podusíme a nakoniec rozmixujeme.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 20. 01. 2013
Ingrediencie
- 300 g uvarených zemiakov,
- 100 g masla,
- 3 vajcia,
- 50 g strúhanky,
- muškátový oriešok,
- 4 paradajky,
- 1 PL kečupu,
- 1 cibuľa,
- 4 PL oleja
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame