Ingrediencie
- 300 g hladkej múky,
- 1 Palmarín,
- 250 g tvarohu,
- 2 polievkové lyžice kyslej smotany,
- 1 prášok do pečiva,
- 1 KL soli,
- na posypanie: strúhaný syr, rasca alebo sezam
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Tvarohové pagáče
Všetky prísady dáme do misy a zamiesime cesto, ktoré necháme cca 30 min. v chlade postáť. Potom ho vyvaľkáme asi na hrúbku 1 cm a preložíme, opäť dáme cca na 20 min. do chladu. Tento postup opakujeme 3 krát. Nakoniec cesto rozvaľkáme a vykrajujeme pagáče. Uložíme na plech, potrieme vajcom a posypeme sezamom, syrom alebo rascou. Pečieme vo vyhriatej rúre do zlatista cca 15-20 min.
Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 30. 11. 2014
Ingrediencie
- 300 g hladkej múky,
- 1 Palmarín,
- 250 g tvarohu,
- 2 polievkové lyžice kyslej smotany,
- 1 prášok do pečiva,
- 1 KL soli,
- na posypanie: strúhaný syr, rasca alebo sezam
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame