Slaný baránok - Tajomstvo mojej kuchyne

Slaný baránok

Maspoma

Údené a bravčové mäso uvaríme do polomäkka. Rožky nakrájame, zalejeme mliekom a vodou, pridáme 10 žĺtkov, soľ, korenie, petržlenovú vňať, pretlačený cesnak a majoránku a všetko dobre premiešame. Slaninu nakrájame na kocky a opečieme na masti alebo oleji. Spolu s nakrájaným a uvareným mäsom vmiešame k rožkom. Nakoniec pridáme sneh z 10 bielkov a prášok do pečiva. Zmes pečieme vo vymastenej a strúhankou vysypanej zapekacej mise asi hodinu pri 170 stupňoch.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 04. 04. 2010

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu