Ingrediencie
- 300 g hladkej múky,
- 300 g masla,
- 300 g strúhaného údeného eidamu,
- 2 žĺtky,
- soľ,
- 1 vajce na potretie
- na plnku:
- 200 g masla,
- 150 g Avinu
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Slané pečivo
Zmiešame ingrediencie na cesto. Cesto vyvaľkáme na hrúbku 0,5 cm a vykrajujeme menšie tvary. Potrieme rozšľahaným vajíčkom a pečieme cca 25-30 min na 160 stupňoch. Nastrúhaný Avin dobre vymiešame s maslom. Touto plnkou naplníme slané pečivo.
Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 06. 01. 2015
Ingrediencie
- 300 g hladkej múky,
- 300 g masla,
- 300 g strúhaného údeného eidamu,
- 2 žĺtky,
- soľ,
- 1 vajce na potretie
- na plnku:
- 200 g masla,
- 150 g Avinu
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame