Slaná kuracia torta so šunkou - Tajomstvo mojej kuchyne

Slaná kuracia torta so šunkou

Maspoma

Postup: Prsia nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme a obalíme v hladkej múke. Vymiešame smotanu s vajíčkom a v zmesi namáčame prsia. Ukladáme do tortovej formy s priemerom 24 cm, ktorú sme vystlali papierom na pečenie. Posypeme vrstvou strúhaného syra a na vrch poukladáme plátky šunky. Ďalej znova vrstvíme obalené kuracie prsia, strúhaný syr a šunku. Takto pripravenú tortu prikryjeme alobalom a pečieme pri teplote 220 stupňov Celzia 70-80 minút. Na záver odokryjeme, posypeme strúhaným syrom a dáme ešte približne na 10 minút zapiecť.

Maspoma

Šéfkuchár: Andrea Chabroňová | Recept z epizódy: 03. 06. 2017

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu